BRANDFILM

Een film op brandniveau vertaald in een visueel en artistiek spektakel de kernwaarden van het merk. Met een brandfilm roep je echte emotie op! Bij de kijker blijft een heel duidelijk beeld achter dat ver na het kijken nog door blijft werken. Brandfilms zijn op veel niveaus in te zetten zoals je homepagina, interne communicatie of als intro bij nieuwe klanten. Hierdoor is dit een van de beste investeringen in film!

Film: Brandfilm voor TB.

 


PROMOTIONS

Een bedrijfsfilm hoeft niet saai te zijn. Combineer toffe beelden met goeie muziek en zorg dat de boodschap niet langer is dan noodzakelijk. Zo weet je zeker dat de kijker geboeid blijft tot het einde en je boodschap 100% overkomt.

Film: Interne communicatie film voor nieuwe medewerkers van Renova.


PromotiES

Met social media kan je super goed je doelgroep bereiken. Het vereist een specifieke aanpak om daar goede content voor te maken. Zo maken wij vaak op basis van een film meerdere versies voor social media zodat je doelgroep vaker en gevarieerder je boodschap te zien krijgt. =

Film: Aktie film RENOVA mini 


DIRECT SALES

Uiteindelijk draait het om sales en dat kan perfect met film omdat je nog meer emotie kan toevoegen. Nieuwe modellen of speciale modellen kunnen extra worden uitgelicht. Met een juiste sales funnel kun je klanten direct leiden naar een sale. Zie ook een voorbeeld pagina hoe je een auto verder kan uitlichten en een funnel creëert.  
 

Film: Direct sales film van een Audi RS6 voor TB.


MOTORS

Als je onze instagram bekijkt zie je dat wij een liefde hebben voor motoren en in het specifiek Harley Davidson, het ultieme merk voor beleving van vrijheid. We werken inmiddels voor een aantal merken en distributeurs en gaan wij regelmatig op tour.


GET IN CONTACT

 

FALSUM
AVhuis unit 1.12
Reduitlaan 27
4814 DC Breda
e: info@falsum.com